Kezdőlap
Termékek
0
0
AkcióÚjdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
 Akció ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Termékekről

A SUNWOR hosszú évek óta tölt be vezető szerepet az energiaforrások, tápegységek gyártásának területén. A sokéves gyártói múlt, a kiemelkedő tapasztalattal rendelkező szakembergárda és a legkorszerűbb automata gépsorok garantálják a legmagasabb színvonalat. A kiváló minőségű, válogatott alkatrészek és anyagok és a többlépcsős ellenőrzési eljárás biztosítja, hogy a felhasználók hosszú évekig biztonságosan és elégedetten használják termékeiket.

A SUNWOR kiemelkedő szerepet tölt be a fejlesztések területén is. Tervezőmérnöki gárdája garantálja, hogy termékeik nemcsak minőségben és megbízhatóságban, hanem esztétikai megjelenésükben és környezetvédelmi szempontból is kiemelkednek a többi gyártó termékei közül.

A gyártó termékei között kiemelt szerepet kaptak a különböző célra használható tápegységek. A kínálatban kapcsolóüzemű tápegységek, vízálló tápegységek, DIN sínre szerelhető tápegységek és egyéb tápegységek széles választéka található.

Kedvező árfekvése, megbízhatósága, kiváló minősége miatt kiemelten ajánljuk megfigyelő-, beléptető- és biztonságtechnikai rendszerek fő- és segéd táplálására egyaránt.


Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 0:33
ZÁRVA, hétvége
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Akció
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2024 SUNWOR™ | sunwor.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×